Nailart/Tutorial

Marble nails

Vandaag weer een lekker simpele maar makkelijke nailart techniek. Iedereen is vast bekend met de water marble techniek, zo niet, lees dan deze tutorial. Dit is een hardstikke mooie nailart, maar ook ongelofelijk veel werk. Een vergelijkbare techniek is de wrap marble nailart. Een stuk makkelijker, en in mijn mening net zo leuk.
Zoals jullie weten ben ik een fan van Pinerest (te volgen via @beautyandblond), en ik had al een mooie collectie wrap-nailarts opgebouwd.
Wrap Marble NailartVrolijk of niet? Het leuke van deze techniek vind ik dat je allemaal verschillende kleuren over elkaar heen kan gebruiken, en zo een heel verschillend effect kan bereiken.  Zelf ben ik gegaan voor de volgende combinatie: donkerpaars met goud. Subtiel, maar wel leuk!
Ik ben begonnen met twee laagjes donkerpaarse Safari-lak. Vind het zo jammer dat deze lakjes niet genummerd zijn of namen hebben, en helaas kan ik jullie dus niet vertellen welke kleur dit precies is. (Zal het binnenkort eens uitzoeken!) Voor een niet zo “grove” marble, kun je de lak wat nat laten voordat je verder gaat.
De volgende stap is opzoek gaan naar een stukje plasticfolie, niet al te stevig, bijvoorbeeld vershoudfolie is geschikt. Frommel dit een beetje op tot een propje, met veel hobbels en kuilen.

1Lak over dit stukje plasticfolie een beetje van de tweede kleur nagellak, vooral over de toppen. Vervolgens stempel je dit over je nagels. De eerste keer geeft natuurlijk veel nagellak af, wissel dus een beetje tussen nagels en locaties. Op deze manier ontstaat de marble. Ga nog een keertje met het stukje plastic over  je nagels zodra de bovenste laag een beetje opgedroogd is, dit haalt de harde randen weg en maakt de look wat ‘smoother’. Ten slot nog even bijwerken met nagellak remover (want dat zit ondertussen overal) en klaar!

22013-05-19 15.45.31Wat vind je van deze nailart? Leuk, of toch te druk?

Advertenties

One thought on “Marble nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s