Lifestyle

Budgetteer je de zomer door

Gastartikel – Als arme student moet je alle figuurlijke dubbeltjes en kwartjes omdraaien om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de maand nog geld over hebt. Het geld groeit je niet zomaar op de rug, maar je moet iedere maand wel gewoon je huur betalen én natuurlijk in je andere belangrijke levensbehoeftes voorzien. De studentenperiode is uitermate geschikt om te leren budgetteren! Dat kan ook op het gebied van fashion. Je wilt het liefst niet in je oude kloffie van twee jaar geleden rondlopen, toch? Hoe blijf je deze zomer on trend, maar wel met een budget?

Saledownload-4We zitten altijd wel zo te klagen op het slechte Nederlandse weer, maar er is één voordeel: de zomer komt altijd wat laat. Augustus, september en soms zelfs oktober zijn drie maanden waar je je niet in moet vergissen. De laatste jaren zijn de gemiddelde temperaturen in die maanden flink gestegen en wordt er steeds vaker gesproken over een nazomer. En bedenk dan eens dat de ‘originele’ zomer plaatsvindt vanaf eind mei, juni. Daar houdt de modewereld dus ook rekening mee! Verschillende modewinkels hebben daardoor al vroeg in het jaar zomeritems in het assortiment. Maar goed, zolang het geen echte zomer is, heeft het nog geen zin om deze kledingstukken te kopen en te dragen. En wat krijg je altijd na een paar maanden? Juist, Summer Sale! En dat op het moment dat de zomer écht begint, dus precies op tijd voor de student die aan het budgetteren is. Hier sla jij je slag!

Kortingcodes
Clipping-Coupons
De fysieke modewinkels zijn interessant voor de verschillende sales, maar online heb je nog meer mogelijkheden op het gebied van korting. Daar wordt namelijk regelmatig gewerkt met codes waarmee je korting krijgt en zijn er ook nog eens veel outlets te vinden. Ga dus het internet op om je nieuwe outfits te scoren! Er zijn veel winkels die op televisie reclame maken met grote kortingen: neem daar dan ook eens een kijkje. Heb je een leuk dingetje gezien, gebruik dan een kortingscode die je ergens van het internet hebt afgeplukt. Je wilt niet weten hoeveel codes er te vinden zijn! En koop niet meteen het eerste de beste rokje, short of jurk: doe eens research. Heb je een kledingstuk gezien van een specifiek merk en is deze bij de ene webshop 50 euro? Dan is er best een kans dat een andere webwinkel hetzelfde jurkje voor een lager bedrag aanbiedt. Zo houd je toch weer een paar euro’s in the pocket!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s